Polityka prywatności

Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze przestrzega w sposób ścisły Ustawy z dnia 29.08.97r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, poz. 883). Gromadzi tylko te dane, które Państwo dostarczyli i nie są one wykorzystywane w celach innych niż te, na które wyrazili Państwo zgodę. Do Państwa danych mają dostęp tylko upoważnieni pracownicy Oficyny MM. Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze nigdy nie przekazuje danych, które zostały nam powierzone, osobom lub podmiotom trzecim.

Każdy, kto powierzył nam swoje dane osobowe, ma w każdej chwili prawo do edycji swoich danych lub żądania ich usunięcia oraz zaprzestania przetwarzania. Jest to możliwe po wysłaniu do nas wiadomości pocztą tradycyjną lub elektroniczną (e-maila).

Niepożądane treści

W serwisach Oficyny MM Wydawnictwa Prawniczego nie ma miejsca na treści, które są sprzeczne z prawem polskim i międzynarodowym, nawołujące do nienawiści rasowej, wyznaniowej czy etnicznej. W naszym serwisie internetowym nie znajdą Państwo także pornografii, treści nagannych moralnie i uważanych powszechnie za nieetyczne.

Poczta

Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze nie spamuje kont. Okresowo możemy wysłać e-mail informacyjny, ofertę specjalną czy informacje konkursowe. Nie sprzedajemy ani nie użyczamy informacji o klientach, w tym adresów e-mail, innym podmiotom czy osobom.

Zastrzeżenia

Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze zastrzega sobie prawo do zmian w swojej polityce prywatności. Osoby korzystające z serwisu obowiązuje aktualna jej wersja, dostępna na stronie internetowej Wydawnictwa.

Rejestracja, dane osobowe

W formularzu zamówienia należy podać dane osobiste, takie jak: imię i nazwisko, adres placówki, poprawny i prawdziwy adres e-mail. Wypełnienie formularza jest równoznaczne ze zgodą na przetwarzanie swoich danych osobowych (zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych) dla celów realizacji zamówienia przez Oficynę MM. Poza formularzem zamówienia dane osobowe użytkowników mogą być zbierane przy okazji świadczenia innych usług lub organizowania konkursów na stronach naszego Wydawnictwa.

Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze przetwarza dane użytkownika za jego zgodą, m.in. w celu wysyłania zamówionych produktów, oferowania produktów, badania rynku i opinii publicznej, akcji mailingowych. Dane te pomagają w określeniu upodobań użytkowników, a tym samym - doskonaleniu kierowanej do nich oferty. Korzystamy ponadto z informacji o użytkownikach dla sprawniejszego organizowania promocji i konkursów. Wiedząc, do kogo mają one być skierowane, łatwiej definiujemy ich ostateczną formułę i kształt.

Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze informuje, że jest administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach realizowanych zamówień.

Pliki Ciasteczek

Na serwisach internetowych Oficyny MM są wykorzystywane pliki cookies. Stosujemy je w celach zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z naszych serwisów (zapamiętywanie preferencji i ustawień na naszych stronach, zbieranie anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych).
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki.


local local
Facebook